Tarife

La stabilirea tarifelor, se iau in calcul numarul de tranzactii si complexitatea activitatii.
Numarul de tranzactii este dat de numarul facturilor de intrare si iesire, numarul chitantelor, numarul tranzactiilor de pe extrasele de cont, case de marcat, etc.
Complexitatea activitatii este data de urmatoarele aspecte:
– forma de impozitare (impozit pe venit sau impozit pe profit);
– daca entitatea este inregistrata in scopuri de tva sau nu;
– numarul angajatilor, daca acestia exista;
– dinamica de personal;
– operatiuni valutare, daca sunt (import sau export, achizitii UE);
– numarul casieriilor;
– numarul conturilor bancare si cate sunt in valuta;
– credite, imprumuturi.
Ma straduiesc ca tariful sa fie acceptabil pentru ambele parti.
Modul de lucru este flexibil, incepand cu ora si locul intalnirii pentru predarea documentelor lunare, si terminand cu forma si continutul informarilor. In acest fel, fiecare client primeste informatii usor de inteles.
servicii contabilitate

Recomandari

Doamna Liliana Ungureanu este partenerul ideal al unui antreprenor, în special a unuia din IT. Tot timpul la curent cu ultimele modificari ale Codului Fiscal, își cunoaște bine responsabilitățile și are un mod de a explica lucrurile clar și usor de asimilat pentru oricine. O recomand cu încredere!

Ciprian Dragoi, Big Online Dreams SRL

Un partener de încredere în realizarea contabilității firmei și în găsirea celor mai bune soluții de rezolvare a problemelor de fiscalitate. Prin calitatea serviciilor, punctualitatea, corectitudinea, responsabilitatea și angajamentul de care a dat dovada, doamna expert contabil a devenit un consultant indispensabil în dezvoltarea afacerii noastre.

Sergiu Pol, Business Development Manager Simplision CO SRL

Ma bucur sa lucrez cu un contabil eficient, informat si pasionat de domeniul sau. Apreciez promptitudinea si disponibilitatea de rezolvare a chestiunilor urgente si, in general, corectitudinea si atitudinea preventiva, anticipativa. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.

Andreea Vizitiu, Klin Cosmetics SRL

Colaborare bazata pe seriozitate, munca și profesionalism, actualizare permanenta la ultimele modificări fiscale, ceea ce garantează calitatea serviciilor contabile. Recomand cu încredere (după o colaborare de peste 5 ani).

Iuliana Ionescu, PFA

Am avut o colaborare foarte frumoasa cu doamna Ungureanu. Mi-au placut profesionalismul si seriozitatea dumneaei. Am fost foarte mulțumită de serviciile primite. O recomand cu incredere!

Valentin Luca, ex-PFA

Un contabil de incredere, bine informat, eficient, flexbil, atent la cerintele mele. Sunt linistita ca am alaturi un partener de incredere pentru business-ul meu! Recomand cu toata increderea!

Luminita Ciobanu, WEBFRIENDS DEVELOPMENT SRL

Profesionalism si incredere. Sunt multumit, recomand!

Dan Botescu, BDG LIFE SRL