Colaborez cu doamna Liliana de aproape 2 ani de zile si sunt extrem de multumita. Am fost placut surprinsa cand am vazut cat de organizata este doamna Liliana. Imi raspunde de fiecare data la orice intrebare, iar tabelul lunar pe care l-a conceput are toate informatiile de care are nevoie un antreprenor pentru a putea controla fluxul intrarilor/cheltuielilor. Va multumesc.
Eugenia

Colaborarea cu dna Ungureanu este clara, eficienta, orice neclaritate aparuta se rezolva foarte rapid. Recomand cu incredere!
Aureliana Corcodel,
Tao Path SRL

Colaborarea noastra este una foarte buna. Lucrarile contabile intocmite de Liliana Ungureanu sunt de inalt nivel tehnic raspunzand tuturor cerintelor legale in domeniu. Ne-am bazat  tot timpul pe  raportarile contabile facute de  Liliana Ungureanu la timp. 
Ing. Gheorghe Vizonie,
Administrator Savana Comteh

Sunt foarte multumit sa lucrez cu un expert contabil profesionist, corect si foarte bine informat, care ma ajuta in gestionarea aspectelor conexe activitatii mele, pe care nu le stapanesc. O recomand pe doamna Liliana Ungureanu oricui are nevoie de un partener de incredere.
Vizitiu Theodor-Cristian, 
Medic dentist

O colaborare profesionala excelenta! Toate solicitarile ne-au fost rezolvate cu atentie si promptitudine. Intrebarile si nelamuririle aparute au fost explicate cu rabdare si clarificate integral. Avem o privire de ansamblu, la zi, asupra aspectelor financiar contabile ale firmei. Suntem la curent cu noutatile legislative aparute, care ne privesc in mod direct. Multumim!
Cosmin Balan,
CFB&D SRL

Am avut o colaborare foarte frumoasa cu doamna Ungureanu. Mi-au placut profesionalismul si seriozitatea dumneaei. Am fost foarte mulțumită de serviciile primite. O recomand cu incredere!
Valentin Luca,
ex-PFA

Doamna Liliana Ungureanu este partenerul ideal al unui antreprenor, în special a unuia din IT. Tot timpul la curent cu ultimele modificari ale Codului Fiscal, își cunoaște bine responsabilitățile și are un mod de a explica lucrurile clar și usor de asimilat pentru oricine. O recomand cu încredere!
Ciprian Dragoi, 
Big Online Dreams SRL

Un partener de încredere în realizarea contabilității firmei și în găsirea celor mai bune soluții de rezolvare a problemelor de fiscalitate. Prin calitatea serviciilor, punctualitatea, corectitudinea, responsabilitatea și angajamentul de care a dat dovada, doamna expert contabil a devenit un consultant indispensabil în dezvoltarea afacerii noastre.
Sergiu Pol,
Business Development Manager Simplision CO SRL

Ma bucur sa lucrez cu un contabil eficient, informat si pasionat de domeniul sau. Apreciez promptitudinea si disponibilitatea de rezolvare a chestiunilor urgente si, in general, corectitudinea si atitudinea preventiva, anticipativa. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.
Andreea Viziru,
Klin Cosmetics SRL

Colaborare bazata pe seriozitate, munca și profesionalism, actualizare permanenta la ultimele modificări fiscale, ceea ce garantează calitatea serviciilor contabile. Recomand cu încredere (după o colaborare de peste 5 ani).
Iuliana Ionescu,
PFA

Lucrez cu doamna Ungureanu de aproape 5 ani. Pe toata aceasta perioada am avut o colaborare profesionala excelenta, doamna Ungureanu raspunzand prompt tuturor solicitarilor mele. Am primit sfaturi si consiliere pentru toate neclaritatile si ideile avute in domeniul contabil-economic si am primit mereu informatii noi din aceasta sfera pentru a fi la curent cu noutatile in domeniu. O recomand pe doamna Ungureanu pentru dedicarea si seriozitatea cu care lucreaza.
Radu Olaru, 
Ingro Start SRL

Un contabil de incredere, bine informat, eficient, flexbil, atent la cerintele mele. Sunt linistita ca am alaturi un partener de incredere pentru business-ul meu! Recomand cu toata increderea!
Luminita Ciobanu,
WEBFRIENDS DEVELOPMENT SRL

Sunt foarte multumit de colaborarea cu doamna Ungureanu. Apreciez in mod deosebit punctualitatea, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul de care da dovada. Recomand.
Cristi Balaban,
Clubul Sportiv Akasasori

Profesionalism si incredere. Sunt multumit, recomand!
Dan Botescu
BDG LIFE SRL