Date de contact

Expert contabil Ungureanu Liliana oferă servicii personalizate pentru fiecare client, bazate pe respectarea legislatiei in vigoare si pe moralitate. Cu o minima organizare si cu multa rabdare, se poate evita stresul. Putem colabora relaxat.

Pentru servicii contabilitate, pentru parteneriate sau alte colaborări, folosiți datele de contact de mai jos:

Un partener de încredere în realizarea contabilității firmei și în găsirea celor mai bune soluții de rezolvare a problemelor de fiscalitate. Prin calitatea serviciilor, punctualitatea, corectitudinea, responsabilitatea și angajamentul de care a dat dovada, doamna expert contabil a devenit un consultant indispensabil în dezvoltarea afacerii noastre.
Sergiu Pol,
Business Development Manager Simplision CO SRL

Ma bucur sa lucrez cu un contabil eficient, informat si pasionat de domeniul sau. Apreciez promptitudinea si disponibilitatea de rezolvare a chestiunilor urgente si, in general, corectitudinea si atitudinea preventiva, anticipativa. Sunt foarte multumita de colaborarea noastra.
Andreea Viziru,
Klin Cosmetics SRL

Colaborare bazata pe seriozitate, munca și profesionalism, actualizare permanenta la ultimele modificări fiscale, ceea ce garantează calitatea serviciilor contabile. Recomand cu încredere (după o colaborare de peste 5 ani).
Iuliana Ionescu,
PFA