Cei doi autori,  Dr.Ken Blanchard si Dr. Spencer Johnson, ofera un ghid practic, destinat celor care vor sa invete cum sa-si economiseasca timpul si energia si cum sa relationeze cu ceilalti.

Dr. Ken Blanchard este unul dintre cei mai influenti experti in leadership din lume. A scris peste 60 de carti, totalizand 21 de milioane de exemplare vandute.

Dr. Spencer Johnson, supranumit „Regele parabolelor” (USA Today), este unul dintre cei mai cititi autori din lume. In cartile sale, aduce solutii simple la probleme complexe.

 

Cateva idei care te-ar putea determina sa citesti cartea:

” Deoarece viteza este acum o moneda de schimb pentru succes, a conduce prin colaborare este mult mai eficient decat vechiul sistem de comanda si control.”

„Pentru a obtine rezultate mai rapid, managerii trebuie sa fie orientati atat catre rezultate, cat si catre oameni.”

„OAMENII MULTUMITI DE EI INSISI AU REZULTATE BUNE.”

„O problema exista cu adevarat doar daca exista o diferenta intre ceea ce se intampla in realitate si ceea ce doresti tu sa se intample.”

„Ajuta oamenii sa-si atinga potentialul maxim. Surprinde-i cand fac ceva bine.”

„Azi, toata lumea are nevoie sa invete, pentru ca lucrurile se schimba foarte mult. Chiar daca sunt expert, maine este posibil ca domeniul meu sa fie desfiintat.”

„Minutul cel mai bine folosit este minutul pe care-l investesc in oameni.”

„Feedbackul este micul dejun al campionilor.”

„Toti suntem potentiali castigatori. Unii sunt deghizati in invinsi. Nu te lua dupa aparente.”

„Opreste-te un minut si verifica-ti obiectivele, apoi verifica-ti realizarile si vezi daca modul tau de actiune se potriveste cu obiectivele tale.”

„Nu doar ca avem un comportament. Avem si posibilitatea sa il modificam.”