Motive pentru care sa citesti “Incepe cu DE CE”:

 

1.Cartea este un fel de ghid care te poate ajuta sa te concentrezi si sa potentezi “ceea ce are, intr-adevar, rezultate”.

 

2.Ti se aminteste ca  o idee sau un produs, oricat de stralucite ar fi, nu valoreaza nimic daca nimeni nu vrea sa le cumpere.

 

3.Ti se aduce in atentie un adevar: “Cei care conduc cu adevarat sunt capabili sa-si faca adepti, care actioneaza nu fiindca sunt obligati, ci fiindca sunt inspirati”.

 

4.Te ajuta sa eviti sa iei decizii pornind de la presupuneri incomplete sau gresite in legatura cu ceea ce iti tine in viata afacerea.

 

5.Te vei intreba cât de mult esti dispus sa platesti pentru banii pe care îi faci, in conditiile in care pretul are întotdeauna un cost.

 

6.Iti explica importanta “Cercului de aur”:

CE: Fiecare companie şi organizaţie de pe planetă ştie CE face.

CUM: Unele companii şi oameni ştiu CUM fac ceea CE fac.

DE CE: Foarte puţini oameni sau companii pot spune clar DE CE fac ceea CE fac.

“DE CE” nu se refera la a face bani – acesta este doar rezultatul. “DE CE” trebuie sa te duca cu gandul la scopul pe care îl ai, la cauza în care crezi sau la convingerea pe baza careia actionezi.

7.“Este o carte pentru cei care vor sa îi inspire pe ceilalti si pentru cei care vor sa gaseasca ceva care sa îi inspire.”